Eefke BurgIk ben een creatieve duizendpoot die al een aantal jaar aan de weg aan het timmeren is op het gebied van media. Binnen mijn huidige werkgever FINTREX, hou ik me onder andere bezig methet maken van content voor het kwartaalmagazine dat we aan het opzetten zijn en daarnaast met de ontwikkeling van films voor hun e-assessment en het fotograferen voor het bedrijfsmagazine en events als Job2Go.

Ook ben ik als freelancer actief en heb ik verschillende opdrachten vervuld. Zo film ik de Inspiration Workshops voor Visio, en ben ik als evenementen fotograaf en filmmaker betrokken bij veel theater evenementen en geef ik ook projecten uit in eigen beheer.

Opdrachtgevers waar ik de afgelopen jaren voor heb gewerkt zijn zijn: FINTREX, Achmea, Visio (Onderwijs), Universiteit Utrecht, Comedy Cowboys, Nederlands Theatersport Toernooi, Nuon. Mijn foto’s zijn onder andere gepubliceerd in het magazine Uit! en het MNSKP magazine.

Een audiovisuele installatie over groene energie voor Nuon, een film over de re-integratie van oud-militairen uit Afghanistan, of een Opera voor Aveant om eenzame ouderen met de buurt samen te brengen, ik heb het wel geschreven, gefilmd en/of gefotografeerd.

Ik hou van dynamiek en afwisseling, probeer inhoudelijk net een stapje verder te denken, en wil iets betekenen voor de omgeving. Functies die ik heb vervuld in mijn projecten zijn: fotografie, camera, montage, redactie, producent, scenarist, marketing en publiciteit.

Programma’s die ik beheers zijn onder andere: Photoshop, Première, Final Cut Pro, InDesign, Bridge, Audition, SEO, SEA en CMS.

Ik heb een Master diploma in Media & Management, maar om me inhoudelijk nog verder te ontwikkelen ben ik in deeltijd bezig met mijn opleiding Media Design. Dit zodat ik mijn passie voor het maken van video, content en fotografie kan combineren met het maken van apps, games en websites.

Wilt u contact met mij opnemen? Dit kan via het onderstaand contactformulier.

Een gedachte over “Eefke Burg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *